Over ons

Mijn naam is Karin Derks. Ik breng bijna 30 jaar therapeutische en coachende ervaring mee, vooral binnen gezondheidszorg en onderwijs. In die jaren heb ik gemerkt dat ziekte en gezondheid een lichamelijke, emotionele en systemische factor kennen. Daarom ben ik altijd blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor verdere heling en genezing, ook voor de vragen van mijn eigen levenspad.

Mijn kwaliteiten? Ik zie haarscherp wat de kern van een probleem is. Ik vertaal dat in heldere woorden, afgestemd op degene met wie ik werk. Mijn interventies lijken klein en eenvoudig, maar zijn zodanig uitgekiend en afgepast dat ze een maximaal effect hebben. Ik laat anderen graag mogelijkheden en oplossingen ontdekken, die ze zelf bij zich dragen, maar nog niet kennen. Ik weet inmiddels wat écht helpt in de hulpverlening… en blijf nieuwsgierig naar wat ik nog niet lijk te weten.

Ik ben van huis uit logopedist. Ik vind het van groot belang dat mensen uiting kunnen geven aan wat er bij hen aan de binnenkant leeft. Mijn leven staat in het teken van afstemming zoeken, communiceren en verbinding maken. Daarom is het systeemwerk en dialoog op mijn lijf geschreven. Ik ben een radertje, dat graag -zo puur mogelijk- het grotere geheel in beweging zet. Zo draag ik bij aan wederzijds begrip en een zachte, liefdevolle wereld.

Mijn naam is Hans Poiesz. Met een jarenlange ervaring als leidinggevende binnen zowel overheid als bedrijfsleven heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar dat wat mensen drijft, wat hierbij helpt en wat niet. Dit onderzoek bracht mij veel inzicht in hoe ons bewustzijn werkt. Door met hart en hoofd te verbinden oefen je belangrijke invloed uit op je bewustzijn. Dit bepaalt in hoge mate het geluk en succes in je leven.

Uit mijn jeugd weet ik dat ik altijd op zoek was naar mogelijkheden. Mogelijkheden die niet altijd voor de hand lagen. Naarmate ik ouder werd heb ik geleerd om ‘binnen de lijntjes te kleuren’ . De hoeveelheid regels en normen ervoer ik daarbij vaak als beklemmend.  Ik heb voor mezelf onderzocht  hoe hier mee om te gaan. Dit bracht mij een reeks van inzichten over hoe regels en normen invloed hebben op je geluk en succes. Ook ontdekte ik hoe je, met respect voor de regels en normen,  je eigen ruimte kunt terugvinden.

Dit deel ik graag met jou. Niet om na te maken wat ik maak, maar vooral ter inspiratie.

Ik vind het leuk om met jou te verkennen hoe jouw regels en normen eruit zien. Door deze verkenning leer je ook hoe het vervolgens werkt om, met respect voor de regels, nieuwe wegen te vinden in je leven. Deze nieuwe wegen kunnen je helpen bestaande problemen of hindernissen te overwinnen en nieuwe perspectieven te vinden. Durf jij de uitnodiging aan?

Wij zijn 2 ervaren begeleiders. De puurheid, eenvoud en afstemming die we graag door willen geven aan anderen zit in onze samenwerking.